Fundalis

Fundalis és una aliança estratègica de tres entitats, per augmentar i crear sinergies i aportar valors mutus. Les entitats que en formen part són:

  • Fundació Santa Teresa (El Vendrell)
  • Fundació Ginac (Valls)
  • Fundació Onada (Tarragona i Torredembarra)

Des de les diferents fundacions, treballem per normalitzar les relacions socials i laborals de les persones amb discapacitat i/o malaltia mental de la comarca del Baix Penedès (Fundació Santa Teresa), de l’Alt Camp (Fundació Ginac), del Tarragonès (Fundació Onada). L’objectiu principal és la integració social i laboral de les persones amb discapacitat psíquica i/o amb trastorn mental associat dins d’un marc organitzatiu de sostenibilitat, normalitat i eficiència,  garantint la seva participació activa en la millora de la seva pròpia qualitat de vida i satisfent les necessitats de les persones i de les organitzacions a les que oferim els nostres serveis.

La nostra estratègia es basa en el creixement de totes les persones de la nostra organització, apostant per la millora contínua i la innovació, des de la planificació estratègica, i la sostenibilitat econòmica.

Fundalis forma part d’una associació d’entitats d’iniciativa social sense ànim de lucre i declarades d’utilitat pública, anomenada Sinergrup. La missió de Sinergrup és avançar conjuntament en el camí cap a l’excel·lència, desenvolupant sinèrgies per tal de garantir la viabilitat social i econòmica dels seus projectes.

Per més informació visita la pàgina web: www.fundalis.org

Fundació Santa Teresa

Som una empresa de més de 200 persones. Disposem d’un Sistema Integrat de gestió que contempla les certificacions ISO 9001, ISO 14000 i OHSAS 18001. Acabem d’implantar processos d’innovació i estem desenvolupant el model EFQM.

Per més informació visita la página web www.fundaciosantateresa.org

Fundació Ginac 

Som una empresa de més de 90 persones. Disposem d’un Sistema Integrat de gestió que contempla les certificacions ISO 9001, ISO 14000 i OHSAS 18001. Acabem d’implantar processos d’innovació i estem desenvolupant el model EFQM.

Per més informació visita la página web http://www.fundalis.org/fundacioginac.html

Fundació Onada

Totes les activitats realitzades per la Fundació, tant assistencials com productives, estan certificades segons 2 normes: la qualitat segons ISO 9001:2000, i la seguretat i prevenció de riscos laborals segons OHSAS 18001:99. Hem creat un Sistema Integrat de Gestió, que compleix amb els requisits de les 2 normes i també incorpora els aspectes mediambientals segons ISO 14001 i que ha servit com a model per la elaboració del llibre del CIDEM “Sistemes Integrats de Gestió”. Per altra banda, també estem desenvolupant el model d’excel·lència europeu EFQM.

Per més informació visita la página web www.onada.org

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s