DMMA. Set milions de somnis. Un planeta. Consumeix amb cura.

Demà divendres 5 de juny, les Nacions Unides, mitjançant la celebració del DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT 2015, impulsa l’acció i sensibilització per al medi ambient, i convida a les persones, a generar accions individuals, per crear una gran força col·lectiva i generar un impacte positiu exponencial cara al planeta.

Dia Mundial MA

El benestar de la humanitat, del medi ambient i el funcionament de l’economia depenen en última instància d’una gestió responsable dels recursos naturals del planeta. Les proves demostren que les persones estem consumint molts més recursos naturals que els que el planeta pot proporcionar de forma sostenible.

Molts dels ecosistemes de la Terra estan arribant a punts crítics d’esgotament i a un canvi irreversible, empesos per un augment de la població i del desenvolupament econòmic. Per al 2050, si continuen les actuals pautes de consum i producció i amb l’augment de la població a 9,6 mil milions, necessitarem tres planetes per mantenir els nostres modes de vida i consum.

Viure tenint en compte els límits planetaris és la millor estratègia per assegurar un futur sostenible. La prosperitat humana no pot suposar un cost a la Terra. Viure de forma sostenible significa fer més amb menys. Adonar-se que mantenir les actuals taxes de l’ús de recursos naturals i impactes medi ambientals no són indispensables pel creixement econòmic.

Des d’aquest bloc fem ressò d’aquesta crida i publicarem també durant els propers dies algunes d’aquestes invitacions a l’acció, pel que fa als aliments, a l’energia i a l’aigua.

Bloc de MA de Fundalis

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: