Pateixen els arbres del Diver Parc d’Aventura ?

Des de la construcció del Diver Parc Lúdic el 2008, anualment l’Institut Català de la Fusta (INCAFUST) realitza un diagnòstic de l’estat fisiològic i sanitari dels arbres de suport de les activitats dels circuits del parc.

_MLM5894

_DSC0378

Per tal d’observar l’evolució fisiològica, sanitària o mecànica que puguin presentar els arbres, es realitza una inspecció de cadascun dels arbres mitjançant unes fitxes de revisió que segueixen la evolució anual dels arbres, així com mesures resistogràfiques d’alguns d’ells.

resistògraf

Aquests anàlisis ens serveixen per controlar la evolució de l’estat dels arbres i així, prendre les mesures adients per a la  substitució o canvi de suports si es veuen afectats per l’activitat; controlar la correcta cicatrització de ferides de poda per  prevenir les problemàtiques que hi puguin aparèixer; i vigilar els possibles atacs de fongs i insectes que puguin perjudicar els arbres.

_MLM5966

Amb aquesta informació podem garantir i acreditar el respecte de la natura en l’activitat del parc aeri forestal Diver per què en puguem gaudir molts anys i que l’activitat no afectarà a la supervivència dels arbres.

Carlos Mascarell

Director de l’Escola de Turisme del Baix Penedès
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: