Dia Internacional Lliure de Bosses de Plàstic

El passat 3 de juliol es celebrà el Dia Internacional Lliure de Bosses de Plàstic, en motiu d’aquest esdeveniment us presentem les Bones Pràctiques Ambientals que en aquest sentit fa temps que portem a terme des del STO de Ventall:

Les bosses de plàstic quan poses molt de pes es trenquen, al supermercat es paguen, quan s´embruten no es poden netejar,  i sovint al cap de temps o es perden o es fan malbé. I amb una mica de sort acaben gairebé totes a la brossa , per que de vegades malauradament les veiem embrutar els carrers, les nostres muntanyes i les platges. I aquestes bosses contaminen molt el ecosistema.

 

Al STO gestionem les bosses de plàstic amb molta cura, llençant-les quan estan trencades i brutes al contenidor groc.  I promocionem a les nostres activitats el ús del cistell, i les bosses de roba reutilitzables.  Com per exemple:

  • A la cuina on anem al supermercat  amb cistell o bosses de roba.
  • Al economat de iogurts de la Fageda on demanem als  nostres clients que ens portin preferiblement bosses de roba ( per que són més resistents i més grans) .
  • I al viver que quan venem productes de l´hort , donem la fruita i verdura en bosses de roba, que demanem als nostres clients que  si us plau ens retornin.

A mes hi ha grups del taller com el de la “Gent Gran”, que a l´activitat de costura han fet bosses de roba, reutilitzant teles que no es feien servir.

STO Ventall

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: