I Jornada sobre l’Eficiència Energètica, Autoconsum i el Vehicle Elèctric a l’Alt Penedès

Jornada per donar a conèixer les diferents accions dirigides per a la implantació de l’eficiència energètica i la generació distribuïda amb el conseqüent estalvi econòmic, així com els beneficis ambientals entre els que destaquen la reducció d’emissions de CO2. Mesures vàlides per a qualsevol empresari i particular, ajudant l’activitat econòmica i la creació de llocs de treball a la comarca.

Entre d’altres:

– Es donarà a conèixer l’iniciativa d’aprofitament de la biomassa procedent dels sarments de vinya a la comarca de l’Alt Penedès, que lidera la cooperativa vilafranquina Nou Verd SCCL, en el marc del programa Xarxa Agrosocial de l’Obra Social de Catalunya Caixa i el suport de l’Associació Entrem-hi.

– L’IREC ens donarà la seva visió sobre les Smart Cities i ens parlaran de la seva experiència en projectes de recerca en aquest àmbit, i les oportunitats de finançament europeu per dur a terme aquest tipus d’actuacions

– Informar sobre l’autoconsum i la generació distribuïda, que facilitarà el desenvolupament de les energies renovables en habitatges i PIME, amb la gradual entrada d’aquestes petites plantes, que tendirà a canviar l’actual model centralitzat cap a un de distribuït, l’autoconsum comportarà importants avantatges per al sistema i per al consumidor.

– Informar sobre les polítiques de promoció dels vehicles elèctrics i híbrids.

Data: 8 de novembre del 2012
Horari: 9.00h a 14.30h
Lloc: Edifici de Can Freixedas, seu del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, al Saló de Plens  (entrada pel carrer Sant Julià, s/n) -08720- Vilafranca del Penedès

Inscripcions i programa  (cliqueu)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: