Com reduir el volum dels envasos:

Com reduir el volum dels envasos, ampolles de plàstic ,llaunes i bosses abans de depositar-los en el contenidor groc per reciclar.

Per aconseguir augmentar la capacitat dels contenidors i el volum transportat pels camions que els buiden,  facilitant la reducció de la freqüència de buidat.

  •  LLAUNES. Per aplatar les llaunes es precís tenir certa força física a les mans i braços. Per aconseguir-ho s’agafa la llauna amb fermesa pels extrems amb les dues mans. S’aplica un moviment de torsió en sentit oposat a cada extrem a l’hora que es va comprimint longitudinalment. Finalment se completa el aplanament amb una trepitjada contra el terra.

  •  AMPOLLES DE PLÀSTIC I ENVASOS DE  PRODUCTOS     DE   PVC,PET… Es poden comprimir en sentit longitudinal (de dalt a avall) o  tranversal  (lateralment),  després  de treure el tap.  Si no tenim prou força  con les  mans  es  poden trepitjar, tornant a posar  el tap  una cop que  em  tre t l’aire                                                   .

  • TETRABRICK. Desenganxem les puntes, buidem las últimes gotes de líquid i aplanem l’envàs.

  • BOSSES. A  part de poder-les reutilitzar si es llencen s’han de plegar creant una superfície plana ,o s’enrotllen fent nusos.
  • ENVASOS DE YOGUR, GELAT, FLAMS... Es poden introduir uns dins dels altres.
  • SOBRES AMB FINESTRES DE PLASTIC O ENVOLCALLS MIXTES: Les parts de paper i plàstic  s’han de separar manualment per depositar cada material en el seu lloc. Las anses de tela o cordons s’han tirar a la brossa junt amb les bosses brutes de de olis, greixos o pintures.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: