El futur del cotxe elèctric a EXPOelèctric – Fórmula-e – del 14 al 21 de setembre

EXPOelèctric Fórmula-e 2012 és l’esdeveniment més important de vehicles elèctrics del sud d’Europa. Es tracta d’una iniciativa pionera que, en la seva segona edició, pretén acostar el vehicle elèctric a la ciutadania a través d’un conjunt d’activitats lúdiques i divulgatives que se celebraran a Barcelona, del 14 al 21 de setembre, en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura 2012.

L’objectiu d’EXPOelèctric Fórmula-e 2012 és promoure l’estalvi energètic i la conducció eficient, així com consolidar el vehicle elèctric com a alternativa urbana i interurbana.

Inclou entre d’altres:

L’EXPOtest elèctric, on s’exposaran tot tipus de vehicles elèctrics (turismes, vehicles pesants, bicis, motos, furgonetes, etc.), i fins i tot els assistents podran posar-se al volant dels diferents models de cotxes elèctrics de marques com Renault, SEAT, Nissan, Peugeot, Opel, Mitsubishi o Tazzari, així com viure l’experiència de conduir les motos de zero emissions de Vectrix, Peugeot Scooters, Rieju o Gas Gas, entre d’altres

Les ECOsèries, unes curses per a tot tipus de vehicles (elèctrics o no) on no guanya qui va més ràpid, sinó qui condueix de forma més eficient.

Unes Jornades de e-mobilitat al Circuit de Catalunya, que inclou una exposició i prova de vehicles al circuit.

EXPOelèctric Fórmula-e està organitzat per la Generalitat de Catalunya, a través de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), l’Ajuntament de Barcelona, el Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (CETIB) i la Diputació de Barcelona. Compta amb la col·laboració de la Plataforma LIVEBarcelona, Associació catalana promotora del vehicle elèctric Volt-Tour, el Circuit de Catalunya, el Ajuntament de Montmeló i la Federació Catalana d’Automobilisme (FCA).

Enllaç a EXPOelèctric Fórmula-e 2012(cliqueu)

Jornada: Vehicle elèctric (cliqueu)

Jornada: Mobilitat eficient (cliqueu)

Col·loquis (cliqueu)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: